Huolto - Auto-Muovi, Helsinki Vantaa Espoo
Osoite
Hankasuontie 7, 00390 Helsinki

Saab-merkkihuolto

Luotettava Saab-merkkihuolto Helsingin Malminkartanossa.

Olemme virallinen Saab-huoltoliike, joten voit huoletta tuoda autosi meille. Mekaanikkomme ovat Saabin kouluttamia, joten tunnemme autosi viimeistä piirtoa myöten.

Saab on uniikki auto ja siinä on uniikki tunne. Sen takia anna Saabexpertin pitää huolta Saabistasi ja varmistua että autosi pysyy alkuperäisenä ja sen suorituskyky, ajonautinto ja turvallisuus säilyvät.

Kaikki autot pitää huotaa säännöllisesti, mutta kaikki autot eivät ole samanlaisia ja ne eivät vaadi samanlaista huoltoa. Tämän takia olemme kehittäneet Saab 3D Orginal Service huolto-ohjelman eri huoltotasot. Näin löydät aina huoltotason, joka sopii autollesi mallivuoden, ajomäärän ja käytön mukaan.

Anna koulutettujen Saab-mekaanikkojen pitää huolta autostasi. He luonnollisesti käyttävät vain alkuperäisiä Saab-varaosia, erikoistyökaluja sekä dignostiikkalaitteita työssään. (teksti Saabparts.com julkaisusta)

Saab-huollon leima huoltokirjassa on laatutakeemme.

Huoltotasomme

SAAB 3D ORGINAL SERVICE          SAAB 3D X ORIGINAL SERVICE         SAAB 3D XL ORIGINAL SERVICE

Katso oman autosi huoltokaavio:

3D Saab 9-5 VM 10-

3D Saab 9-5 classic VM 98-10

3D Saab 9-3 VM 03-

3D Saab 9-3 classic VM 98-03

 

saab logo merkkihuolto

 

Yhteystiedot

Hankasuontie 7
00390 Helsinki

020 712 0500

info@automuovikem.fi

Tarjouspyyntö / kysely

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com