Rengaspalvelut - Auto-Muovi, Helsinki Vantaa Espoo
Osoite
Hankasuontie 7, 00390 Helsinki

Rengaspalvelut

TULOSSA

 

Meiltä saat kaikki rengasliikkeen palvelut, rengasmyynnistä aina rengassäilytykseen. Renkaiden vaihdon lisäksi teemme, suuntaukset, tasapainotukset ja paikkaukset. 

Käytössämme on nykyaikaiset tasapainotuslaitteet, rengaskoneet sekä ohjauskulmien säätölaitteet.

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ratkaisu, kun säilytystilat tai renkaanvaihtomahdollisuudet ovat rajalliset. Rengashotellin hinta 90€ / kausi, sisältää renkaiden vaihdon. Tutustu rengashotelliimme tästä

Renkaanvaihto

Anna ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihto nopeasti ja edullisesti.
Voit ottaa yhteyttä kätevästi sivulla olevalla lomakkeella tai soittaa suoraan toimipisteeseen

Renkaiden suuntaus

Renkaiden aurauskulmien tarkistamisen, mahdollisen säädön ja ohjauksen kulmien tarkistuksen/säätämisen jälkeen pito on kunnossa, auto ohjautuu oikein ja on käytettävyydeltään miellyttävä. Lisäksi renkaiden käyttöikä pitenee ja autossa mahdollisesti olevat ajonvakautusjärjestelmät toimivat oikein. Renkaiden suuntaus kannattaa suorittaa heti, kun huomaa auton puoltavan ajettaessa.

Renkaiden tasapainoitus

Renkaiden tasapainotuksella varmistetaan mukava ja turvallinen ajaminen. Aina kun asennutat uudet renkaat tai suoritat toimenpiteitä, joissa renkaat on pakko irrottaa ‒ kuten puhjenneen renkaan korjaus ‒ suosittelemme pyörien tasapainotuksen tarkistamista ja tarvittaessa juuri oikeanlaista säätöä.

Renkaan paikkaus

Palvelu sisältää puhjenneen renkaan paikkaamisen sekä muut korjaustyöt. Paikkaamisella pidennät renkaan elinikää ja vältät renkaan sisäiset vauriot.

Yhteystiedot

Hankasuontie 7
00390 Helsinki

020 712 0500

info@automuovikem.fi

Tarjouspyyntö / kysely

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com